Vår

Personvernpolicy

Generelt

Denne personvernerklæringen gjelder for Jeanette Løvland  – dusgard.no (heretter omtalt som “vi” “vår” “våre” “oss”) og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Det er viktig for oss å overholde gjeldende lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. Før du handler og/ eller benytter våre produkter og/ eller tjenester avgir du et samtykke til at vi kan behandle personopplysninger om deg, og bekrefter med dette at du har lest og samtykker til innholdet i denne erklæringen.

I denne Personvernerklæringen blir du informert om hvilke personopplysninger vi samler inn når du besøker våre nettsider, benytter deg av våre tjenester og/eller kjøper våre produkter. Vårt grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, vil bestå av ditt samtykke eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

Denne personvernerklæringen gjelder ikke når vi opptrer som leverandør av tjenester og/ eller databehandler på vegne av våre kunder. Det er da den enkelte kundes ansvar å informere sine respektive kunder og/ eller brukere om hvordan personopplysninger behandles.

Denne personvernerklæringen dekker ikke tredjeparts behandling og eventuell oppbevaring av personopplysninger. Alle våre tredjeparts samarbeidspartnere, og andre nettsider som er gjort tilgjengelige via vårt/ våre nettsted, har egne personvernerklæringer og regler som de er ansvarlige for.

Om personopplysninger, samtykke og informasjonskapsler

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og besøks- og adferds historikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Behandlingsansvarlig er: Jeanette Løvland – Ringsvegen 263, 2390 Moelv  

e-post: info@dusgard.no   Tel: +47 982 10 801

Personvernombud: e-post: info@dusgard.no Tel: +47 982 10 801

Hva slags opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir oss

Når du registrerer deg og/eller handler på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss. I forbindelse med at vi registrere deg som kunde av våre tjenester, vil vi ha behov for å registrere opplysninger knyttet til:

1. Kundeforholdet, slik som bedriftsnavn, organisasjonsnummer, postadresse, e-postadresse og telefonnummer.

2. Kontaktinformasjon, slik som fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer.

3. Kunde og/eller brukerkontoer, slik som fornavn, e-postadresse og telefonnummer.

Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til. Vi er forpliktet til å rette opp eventuelle personopplysninger som inneholder feil, er uriktige og/ eller er mangelfulle. I disse tilfellene vil vi hente inn opplysninger fra 3. parts registre, inklusive, men ikke begrenset av Brønnøysundregistrene og andre offentlige registre, Kredittopplysningsbyrå og nummeropplysningstjenester.

b) Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

1. Din enhet og din internett-tilkobling

Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

2. Bruk av tjeneste eller kjøp

Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

c) Opplysninger vi får fra andre kilder

Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (f.eks. forretningspartnere, leverandører av tekniske tjenester, betalingstjenester og leveringstjenester, reklamenettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittopplysningsbyråer) og kan motta opplysninger om deg fra disse. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.

d) Deling av opplysninger

Vi deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre handleopplevelse.

1. Når andre utfører tjenester på våre vegne

Vi benytter oss av forskjellige underleverandører, eller tjenesteleverandører ofte omtalt som databehandlere for leveranse, innsamling, lagring og informasjonshåndtering. Disse leverandørene behandler data på våre vegne, i henhold til databehandler og de instrukser de mottar fra oss. Alt i henhold til europeisk og norsk personlovgivning.

For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte nettbutikken og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Dersom du har gitt oss samtykke til deling av opplysninger, så kan opplysningene bli delt med følgende tredjeparter, men er ikke begrenset til:

Stuttrestmat.no

Stuttrestmat.no er et tilbud til matkonsumenter i Innlandet. Anerkjente småskalaprodusenter i fylket tilbyr lokal mat av stor variasjon til nye og gamle kunder ved utkjøring. Som ny kunde må du enten registrere deg og bestille via nettsiden her, eller ringe ordrekontoret Tlf: 40841111 (Anita Lomnes).

Google Inc  –  Google Analytics og Google Adwords

Opplysninger om bruksmønster på nettsiden (blant annet hvilke sider som er besøkt og når) deles med Google som knyttes til deg som bruker på en delvis anonymisert måte. Vi vil ikke kunne knytte dette til deg personlig, men vi kan bruke informasjonen til å se generell bruksmønster på nettsiden vår, og for å kunne sende deg skreddersydd reklame i Google sitt nettverk i form av bilde- og tekstannonser på tredjeparts nettsider.  Personvernerklæring Google

The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp  

Mail Tjenesteleverandør av verktøy for utsending av nyhetsbrev. Personvernerklæring Mailchimp         

PRO ISP AS       

PRO ISP AS vedlikeholder og drifter servere og domenetjenester.  Personvernerklæring PRO ISP    

WooCommerce.com  –  Automattic Inc. 

e-handelsplattform for bygging av online salg av produkter.  Personvernerklæring WooCommerce

Facebook Pixel

Denne siden kan benytte Facebook Pixel, som er en informasjonskapsel som sporer at du har vært inne på vår nettside, slik at du senere kan motta reklame fra oss via Facebook sitt nettverk   Personvernerklæring Facebook 

Microsoft Outlook

e-post program som del av personlig informasjonssystem      Personvernerklæring Microsoft  

2) Ved mistanke om lovbrudd

vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

e) Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Dette gjøres blant annet for å få pålitelige data knyttet til besøk på våre sider og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

f) Automatiske vurderinger

Gjennom analyse av dine kjøp og atferd kan det utledes automatisk kategorisering av deg som kunde.   

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

a) For å levere og forbedre tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å levere varene (eller tjenestene) våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på våre sider og som er relevant, for å kunne betale for varer og tjenester. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke sider du har besøkt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

c) For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering

Vi bruker dine personopplysninger for å forbedre vår annonsering. Ved å opprette en profil hos oss godtar du målrettet annonsering gjennom programmatiske kjøp og målrettet annonsering gjennom sosiale medier der din persondata vil benyttes i kjøp av slik annonsering.

d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

Sletting av personopplysninger

Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er, men ikke begrenset til:

Lov om bokføring

Ordredata iht. angrerett

Ordredata iht. garantier

Ordredata iht. reklamasjoner

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold, ved å sende oss en E-post (Se «kontaktinformasjon»). Opplysninger som ikke lengre er nødvendige ut fra de formål de er lagret for, vil bli slettet fortløpende.

Sikring av personopplysninger

Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

Særlig om markedsføring via e-post og SMS

Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.

Ved større endringer vil vi informere om dette.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, spørsmål om bruk av personopplysninger, om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigering av registrert data, tilbaketrekking av samtykke eller sletting, ta gjerne kontakt med oss på e-post: info@dusgard.no

Kontakt oss

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ring oss

(+47) 982 10 801

Besøk oss

Ringsvegen, 263, 2390 MOELV

E-post

Jealoe@gmail.com